Canteclaer & Con Spirito

Koor voor kinderen, jongeren en volwassenen

Bestuur

Artistiek verantwoordelijke

Barbara - Babs - Vandendriessche

Onze artistieke directrice - en tevens dirigente van Con Spirito - heeft zich al 22 jaar bewezen als volwaardig bestuurslid en ze blijft dit ook met veel enthousiasme doen! Voor alle muzikale vragen of opmerkingen kan je dan ook bij haar terecht!

gsm: 0477 / 23 75 19
e-mail: babs.vdd@gmail.com

Voorzitter

Adriaan Matthys

Een team onder controle houden is niet altijd even simpel, maar ook dit jaar neemt Adriaan weer de touwtjes in handen om alles in goeie banen te leiden...

gsm: 0499 / 46 82 19
e-mail: adriaan.matthys@hotmail.com

Penningmeester

Karen Haeve

Karen kon vorig jaar reeds proeven van het penningmeesterschap en neemt vanaf volgend werkjaar deze taak dan ook volledig op zich. Ons spaarpotje is in veilige handen!


e-mail: karenhaeve@hotmail.com

Koorkamp, kooractiviteiten en uniform

Jolien Dequidt

Jaarlijks gaan we met koor op koorkamp! Dat is ook dit jaar niet anders en ook dit jaar heeft zij en haar leidingteam al heel wat in petto! Tijdens het jaar wordt ook een kerst- en/of krokusfeestje georganiseerd.

gsm: 0499 / 28 34 61
e-mail: jolien.dequidt@hotmail.com

Ledenadministratie

Katrien Boussemaere

Tijdens het begin van het werkjaar, zal Katrien er voor zorgen dat de inschrijvingen in het koor zo vlot mogelijk verlopen. Als voormalig voorzitter kent Katrien bovendien de werking van het koor als geen ander, waardoor we steeds voor raad en daad bij haar terecht kunnen

gsm: 0479 / 85 20 11
e-mail: katrienboussemaere@yahoo.com

Secretaris

Sandy Vervaecke

Als nieuw bestuurslid zorgt Sandy ervoor dat iedereen steeds weet wat hij/zij moet doen. Hij giet alle vergaderingen steeds in een mooi verslag en zorgt met gepaste bewoordingen dat ook de leden van alle activiteiten steeds op de hoogte zijn mbv een nieuwsbrief. De gepaste man op de juiste plaats!

gsm: 0472 / 98 36 63
e-mail: liessandy@scarlet.be